Időpont egyeztetés

E-mail: keklotusz8@gmail.com

        juti1968@gmail.com

Telefon: +36-30/698-61-51

Facebook oldal: Kék lótusz masszázs és       energetikai wellness

Cím: Győr Adyváros, Bán Aladár utca 11. 
Üdvözöllek a Kék lótusz masszázs és energetikai wellness oldalon! 

Szalai Judit vagyok a weboldal létrehozója. Azzal a céllal készítettem ezt az oldalt, hogy az általam végzett kezelésekről egy helyen tudjam tájékoztatni az érdeklődőket.

A kép felett a fehér laprészen a Menüt találod, ahol tájékozódni tudsz arról, hogy miben is tudok segíteni neked, milyen szolgáltatások érhetőek el nálam (Nőknek, Szolgáltatások, Szolgáltatások 2.).

A "Továbbiak" menüpont alatt olvashatsz "Rólam", az Árlistáról valamint a "Kapcsolat" és Fotógaléria is itt található.

A kezeléseket és a masszázst egy energetikailag felépített, támogató térben végzem teljes odafigyeléssel, ráhangolódással, ahol lehetőséged van igazán befelé figyelni, ellazulni, ha pedig épp egy jót beszélgetnél közben, abban is partner vagyok. Színterápiás lepedő használatával további támogatást tudok nyújtani a jó közérzet eléréséhez. Ha igényed van rá, masszázs közben a Reiki energiát is segítségül tudom hívni. 

Amennyiben szeretnél többet megtudni a honlapra feltöltött információknál az általam használt kezelésekről vagy felkeltette az érdeklődésedet és szívesen kipróbálnád valamelyiket, szeretettel várom jelentkezésedet.

06-30/698-61-51